Huom! Kurssi poistuu myynnistä, nyt viimeinen mahdollisuus päästä kurssille tarjoushintaan 20€ (Normaalihinta 49,90). Voit myös ostaa kaikki 3 verkkokurssia (tämä kurssi, Ratsastajan liikkuvuus ja kehonhuolto, sekä Ratsastajan keskivartalo – voimaa ja hallintaa) yhteensä 50€ (arvo 156,80€!). Mikäli haluat hyödyntää pakettitarjouksen, laita sähköpostia osoitteeseen johanna@fysiojj.fi

Eleettömän ja tasapainoisen istunnan ja ratsastuksen perusta on hyvä kehonhallinta. Onneksemme kehonhallintaa voi, ja kannattaa kehittää myös ilman hevosta tehtävillä harjoituksilla.

Tällä kurssilla:

-Opiskelet hyvän istunnan perusteita havainnollistavien videoiden ja luentojen avulla

-Asiaa ratsastajan oheisharjoittelusta

-Teoriaa vinoudesta ja epäsymmetrisyydestä sekä harjoituksia symmetrisyyden kehittämiseen

-Ryhti, hengitys ja keskivartalon käyttö hyvän istunnan perustana

-Testaat liikkuvuutta, tasapainoaa ja kehonhallintaa, sekä löydät oikeita harjoituksia omien haasteidesi kehittämiseen

-Paljon harjoituksia erityisesti lantion ja lonkkien liikkuvuuden parantamiseen (erittäin tärkeää jotta pystymme mukautumaan hevosen liikkeisiin!)

-Vinkkejä tavallisimpien istuntavirheiden korjaamiseen (notkoselkä, tuoli-istunta, ulospäin valuminen, istuuinluu hukassa, heiluvät jalat, jalat nousee ja jalustimet lähtevät jalasta)

-Bonuksena myös Pilateksen perusteet -kurssi ratsastajille (opit pilateksen perusteet ja monia perusharjoituksia), arvo 37€!

Nyt tämä kaikki tarjoushintaan 20€ (normaalihinta 49,90€!)

-Kurssin voimassaoloaika on 6 kk.

-14 päivän rahat takaisin -takuu!

-Myös liikuntaedut käyvät maksuksi (ePassi, Smartum, Edenred, Eazybreak).

Ohjeet liikuntaedulla maksamiseen: Maksa kurssi (20,00€) käytössäsi olevalla liikuntaedulla (sovellus tai netin kautta). Toimipaikka löytyy joko nimellä FysioJJ Hyvinvointistudio, tai FysioJJ fysioterapia & pilates. EPassilla maksaessasi muista valita toimipaikka jonka alla lukee sport. Laita sähköposti osoitteeseen johanna@fysiojj.fi ja kerro millä liikuntaedulla maksoit ja mihin sähköpostiosoitteeseen haluat lähetettävän linkin kurssille. Lisään sinut kurssille tarkistettuani maksun järjestelmästä. Voit myös lähettää maksusta kuittikopion sähköpostin liitteenä, tämä nopeuttaa tarkistamista.

Tämän kurssin harjoitukset keskittyvät keskivartaloon ja alaraajoihin, harjoitukset ylävartalolle sekä teoria käden asennosta ja ohjastuntumasta on tulossa kurssisarjan seuraavaan osaan (Ratsastajan kehonhallinta 2: ylävartalo, käden asento ja ohjastuntuma)

Huom! Tämä kurssi ei sisällä eteneviä, ohjattuja harjoitusohjelmia, vaan testejä ja yksittäisiä harjoituksia suunnattuna tiettyihin haasteisiin. Jos kaipaat pitempiä ohjattuja harjoituksia, katso kurssit Ratsastajan liikkuvuus ja kehonhuolto, sekä Ratsastajan keskivartalo – voimaa ja hallintaa. Lisätietoja kursseista osoitteessa www.ratsastajankehonhallinta.fi

Kurssilla 14 päivän rahat takaisin -takuu! Jos et ole tyytyväinen kurssiin, laita sähköpostia ja palautan rahasi. (Huom! Valitettavasti ei koske liikuntaeduilla maksettuja kursseja, näitä ei pysty palauttamaan. Voit kuitenkin halutessasi saada toisen verkkokurssin tilalle.)

Klikkaa itsesi mukaan ja aloita matka kohti parempaa istuntaa saman tien! Tervetuloa kurssille 🙂

https://www.campwire.com/buy_flexible/91075521-3c1f-4993-a43c-efdc35c04463