Huom! Kurssi poistuu myynnistä, nyt viimeinen mahdollisuus päästä kurssille tarjoushintaan 20€ (Normaalihinta 49,90). Voit myös ostaa kaikki 3 verkkokurssia (tämä kurssi, Ratsastajan kehonhallinta 1, sekä Ratsastajan keskivartalo – voimaa ja hallintaa) yhteensä 50€ (arvo 156,80€!). Mikäli haluat hyödyntää pakettitarjouksen, laita sähköpostia osoitteeseen johanna@fysiojj.fi

Onko haaveenasi hevosen liikkeisiin joustavasti mukautuva istunta? Tai ehkä rentoutta ylävartaloon? Tuntuuko, että olisi myös tarpeen kehittää kehon suoruutta ja symmetrisyyttä?

Ratsastuksessa liikkuvuutta tarvitaan erityisesti lonkkiin, jotta hevosen liikkeisiin pystyisi mukautumaan joustavasti ja eleettömästi. Mikäli lonkissa ei ole tarpeeksi liikkuvuutta, se saattaa johtaa esimerkiksi vaikeuksiin istua harjoitusravissa tai laukassa.

Ratsastuksessa oleellista on myös suoruus ja kehon symmetrisyys, erilaiset liikerajoitteet ja kehon kireydet voivat aiheuttaa haasteita hyvän ja tasapainoisen istunnan säilyttämiseen ja apujenkäyttöön. Niska-hartiaseudun jumit ja jännittyneisyys taas heijastuvat väkisinkin ohjastuntumaan ja sitä kautta hevoseen.

Mutta hei, loistouutinen on se, että liikkuvuutta voi kehittää ja kehon symmetrisyyttä parantaa harjoittelemalla! Ja tähän et tarvitse edes hevosta. Liikkuvuutta pystyt treenaamaan missä vaan, milloin vaan!

Saatat siis parantaa ratsastustasi huomattavasti vain kehittämällä liikkuvuuttasi ja huoltamalla kehoasi, hevonenkin kiittää!

Tätä varten olen kehittänyt ratsastajan liikkuvuus ja kehonhuolto -verkkokurssin.

Tällä kurssilla

  • Teet aktiivista dynaamista liikkuvuusharjoittelua, jolla kehität liikkuvuuttasi ja kehonhallintaasi, sillä dynaaminen liikkuvuusharjoittelu aktivoi myös lihaksia ja hermostoa
  • Opit käyttämään erilaisia kehonhuoltovälineitä rennomman ja joustavamman kehon saavuttamiseksi
  • Harjoittelet 4 viikkoa videolla ohjattujen harjoitusten tahdissa, kurssi on käytettävissäsi yhteensä 6 kuukautta
  • Kattava liikepankki, josta voit etsiä juuri itsellesi tarpeellisia harjoitteita
  • Saat teoriatietoa liikkuvuudesta ja kehonhuollosta nimenomaan ratsastuksen näkökulmasta
  • Saat paljon ideoita erityisesti lonkkien ja lantion alueen liikkuvuuden parantamiseen
  • Opit kokonaisvaltaisia liikkeitä, jotka kehittävät monia kehon osia yhtäaikaa, saat siis monta kärpästä yhdellä iskulla!

Pääset aloittamaan harjoittelun vaikka heti!

Verkkokurssin hyötyjä on muun muassa se, että voit edetä omassa tahdissasi ja myös kerrata asioita rauhassa. Lisäksi pääset aloittamaan harjoittelun heti kurssin ostettuasi, ja voit harjoitella missä vain etkä ole sidottuna tiettyyn aikaan ja paikkaan.

Kokemuksia kurssista:

”Hyödyin erityisesti lonkkaa avaavien liikkeiden vaikutuksesta istuntaani, aiemmin kallistuin oikealle satulassa, nyt pysyn suorassa. Iso asia minulle!” -Tanja

”Todellakin suosittelen! Koko kehoa herätteleviä, virkistäviä ja hoitavia harjoituksia, joita ei tarvitse pusertaa hiki päässä tai kipua tuntien. Tulee hyvä olo, tästä ei voi olla kuin hyötyä! Omista puolieroistaan tulee tietoisemmaksi samalla kun olo muuttuu kevyemmäksi. Olen enemmän hereillä. =)” -Nimetön

”Hyvä ja tehokas kokonaisuus tuntiratsastajan kehonhallinnan tueksi! Liikkeet sopivan helppoja ja ohjaus selkeää. Auttaa hahmottamaan oman vinouden, ja pistää miettimään, kuinka sitä voisi lähteä korjaamaan. Suosittelen muillekin, kuin vain ratsastajille! ” -Ellu

”Suosittelen lämpimästä kyseistä kurssia. Olen itse saanut apua kursissta vinouden korjaamiseen ja lihasjumeihin. En enää mene jumiin niin helposti ja myöskin vartalonasento on suoriutunut huomattavasti. Kokonaisuuden huomaa jo ratsastamassa 😀 ” -Nimetön

Kurssin hinta on nyt supertarjouksessa 20€! (normaalisti 47,90€). Maksu onnistuu myös liikuntaeduilla.

Ohjaajasi kurssilla on Johanna Janatuinen (fysioterapeutti, eläinfysioterapeutti, ratsastuksenopettaja, Physiopilates taso 1 -ohjaaja, Spiraalistabilaatio-ohjaaja).

Klikkaa itsesi kurssille allaolevasta linkistä ja aloita harjoittelu saman tien! Nähdään siellä! 🙂

https://www.campwire.com/…/09428d56-924f-444-aa99-40e1c227…

Klikasessasi linkkiä ohjaudut ostosivulle, jonka kautta pääset maksamaan kurssin suojatusti ja turvallisesti. Maksettuasi kurssin saat sähköpostiisi kutsulinkin kurssille, linkin pitäisi tulla muutamassa minuutissa. Mikäli sitä ei näy, muista tarkistaa myös roskapostikansiot ja Gmailin promotions kansio, joskus sähköpostit ohjautuvat niihin.
Ongelmatilanteissa ota yhteyttä johanna@fysiojj.fi

Huom! Kurssi on mahdollista maksaa myös liikuntaeduilla (ePassi, Smartum, Eazybreak, Edenred).

Ohjeet liikuntaedulla maksamiseen:

Maksa kurssi käytössäsi olevalla liikuntaedulla (sovellus tai netin kautta). Toimipaikka löytyy joko nimellä FysioJJ Hyvinvointistudio, tai FysioJJ fysioterapia & pilates. EPassilla maksaessasi muista valita toimipaikka jonka alla lukee sport. Laita sähköposti osoitteeseen johanna@fysiojj.fi ja kerro millä liikuntaedulla maksoit (tai liitä kuittikopio) ja mihin sähköpostiosoitteeseen haluat lähetettävän linkin kurssille. Lisään sinut kurssille tarkistettuani maksun järjestelmästä (maksut näkyvät järjestelmässä heti). Tähän menee yleensä maksimissaan vuorokausi.
Huom! Tämä ohje koskee vain liikutaeduilla maksamista, mikäli maksat verkkopankissa tai kortilla, saat linkin kurssille automaattisesti.