Koska korona jyllää edelleen, mutta monilla nyt lomien jälkeen ehkä tarvetta treeneille, niin olen päättänyt uuden vuoden kunniaksi laittaa molemmat verkkokurssit (Ratsastajan liikkuvuus ja kehonhuolto sekä Ratsastajan keskivartalo – voimaa ja hallintaa) 50% alennukseen! Tarjous tulee olemaan voimassa 17.1. asti (linkit löytyvät alempaa tältä sivulta). Eli jos tuntuu, että olisi syömisen ja lomailun jälkeen tarvetta vähän jumppailla niin kannattaa napata sillä tämä tarjous ei tule toistumaan pitkään aikaan. Ja liikuntaeduilla maksu onnistuu edelleen myös (ohjeet alempana). Jotkut kurssin jo käyneet ovat myös kyselleet mahdollisuutta jatkaa kurssilla vielä pidempään, ja olen tarjonnut nyt mahdollisuuden jatkaa uudet 6 kk todella edullisesti 10€ hintaan. Jos siis olet jo käynyt jomman kumman tai molemmat, ja haluat vielä jatkaa niin laita viestiä! 🙂

Nämä kurssit sopivat erittäin hyvin myös tehtäväksi yhtä aikaa lomittain, hanki siis vaikka molemmat ja treenailet niillä kesään asti!

Ratsastajan keskivartalo – voimaa ja hallintaa (normaalihinta 59€), nyt 29,50!

https://www.campwire.com/buy_flexible/89ab9b1b-56c9-406b-9ada-5c9d0acbf7f8

Ratsastajan liikkuvuus ja kehonhuolto (normaalihinta 43€), nyt 21,50!

https://www.campwire.com/buy_flexible/09428d56-924f-4f44-aa99-40e1c227e8dd

Tervetuloa kursseille, nähdään siellä! 🙂

Ohjeet liikuntaedulla maksamiseen: Maksa kurssi käytössäsi olevalla liikuntaedulla (sovellus tai netin kautta). Toimipaikka löytyy joko nimellä FysioJJ Hyvinvointistudio, tai FysioJJ fysioterapia & pilates. EPassilla maksaessasi muista valita toimipaikka jonka alla lukee sport. Laita sähköposti osoitteeseen johanna@fysiojj.fi ja kerro millä liikuntaedulla maksoit ja mihin sähköpostiosoitteeseen haluat lähetettävän linkin kurssille. Lisään sinut kurssille tarkistettuani maksun järjestelmästä (maksut näkyvät järjestelmässä heti). Voit myös laittaa liitteeksi kuittikopion maksusta.


User Avatar

Johanna Janatuinen

Fysioterapeutti, eläinfysioterapeutti ja ratsastuksenopettaja. Lisäkoulutuksia muun muassa Physiopilates 1 ja spiraalistabilaatio -ohjaaja. Myös lukuisia muita lyhyempiä koulutuksia.

0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *