Hyvä kehonhallinta on yksi ratsastajan tärkeimmistä ominaisuuksista. Vaikka ratsastamaan ei opi kuin ratsastamalla, ratsastuksessa tarvittavia ominaisuuksia pystyy kehittämään muuallakin kuin hevosen selässä. Tämä nopeuttaa kehittymistä ja ratsastuksen oppimista.

Tutustu verkkokursseihin, sekä muihin palveluihin sivuston ylälaidasta.

Maksuton verkkokurssi: Ratsastajan ryhti ja istunnan peruspalikat. Tilaa kurssi liittymällä sähköpostilistalle! Kurssilla käymme läpi hyvän ryhdin ja istunnan perusteita. Istunta on ratsastajan tärkein työkalu ja hyvä ryhti on hyvän istunnan perusta.Saat kurssin sähköpostiin heti tilauksen jälkeen muutamassa minuutissa.Samalla pääset liittymään myös sähköpostilistalleni, jossa tulen jakamaan paljon lisää hyödyllisiä vinkkejä ratsastajan kehonhallintaan, istuntaan ja yleisesti ratsastukseen liittyen. Sähköpostilistalle jääminen on toki täysin vapaaehtoista.


User Avatar

Johanna Janatuinen

Fysioterapeutti, eläinfysioterapeutti ja ratsastuksenopettaja. Lisäkoulutuksia muun muassa Physiopilates 1 ja spiraalistabilaatio -ohjaaja. Myös lukuisia muita lyhyempiä koulutuksia.

1 kommentti

Mr WordPress & #183;18 kesäkuun, 2010 8:51 pm

Hi, this is a comment.
To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.

Kommentointi on suljettu.