Eleettömän ja tasapainoisen istunnan ja ratsastuksen perusta on hyvä kehonhallinta. Onneksemme kehonhallintaa voi, ja kannattaa kehittää myös ilman hevosta tehtävillä harjoituksilla.

Huom! Tähän kurssiin sisältyy bonuksena Pilateksen perusteet ratsastajalle -kurssi (arvo 29€).

Tällä kurssilla:

-Opiskelet hyvän istunnan perusteita havainnollistavien videoiden ja luentojen avulla

-Asiaa ratsastajan oheisharjoittelusta

-Teoriaa vinoudesta ja epäsymmetrisyydestä sekä harjoituksia symmetrisyyden kehittämiseen

-Ryhti, hengitys ja keskivartalon käyttö hyvän istunnan perustana

-Testaat liikkuvuutta, tasapainoaa ja kehonhallintaa, sekä löydät oikeita harjoituksia omien haasteidesi kehittämiseen

-Paljon harjoituksia erityisesti lantion ja lonkkien liikkuvuuden parantamiseen (erittäin tärkeää jotta pystymme mukautumaan hevosen liikkeisiin!)

-Vinkkejä tavallisimpien istuntavirheiden korjaamiseen (notkoselkä, tuoli-istunta, ulospäin valuminen, istuuinluu hukassa, heiluvät jalat, jalat nousee ja jalustimet lähtevät jalasta)

-Bonuksena myös Pilateksen perusteet -kurssi ratsastajille (opit pilateksen perusteet ja monia perusharjoituksia), arvo 29€!

-Kurssin voimassaoloaika on 6 kk.

-14 päivän rahat takaisin -takuu!

-Myös liikuntaedut käyvät maksuksi (ePassi, Smartum, Edenred, Eazybreak). Jos haluat maksaa liikuntaedulla, laita sähköpostia osoitteeseen johanna@fysiojj.fi

Tämän kurssin harjoitukset keskittyvät keskivartaloon ja alaraajoihin, harjoitukset ylävartalolle sekä teoria käden asennosta ja ohjastuntumasta on tulossa kurssisarjan seuraavaan osaan (Ratsastajan kehonhallinta 2: ylävartalo, käden asento ja ohjastuntuma)

Huom! Tämä kurssi ei sisällä eteneviä, ohjattuja harjoitusohjelmia, vaan testejä ja yksittäisiä harjoituksia suunnattuna tiettyihin haasteisiin. Jos kaipaat pitempiä ohjattuja harjoituksia, katso kurssit Ratsastajan liikkuvuus ja kehonhuolto, sekä Ratsastajan keskivartalo – voimaa ja hallintaa. Lisätietoja kursseista osoitteessa www.ratsastajankehonhallinta.fi

Kurssilla 14 päivän rahat takaisin -takuu! Jos et ole tyytyväinen kurssiin, laita sähköpostia ja palautan rahasi. (Huom! Valitettavasti ei koske liikuntaeduilla maksettuja kursseja, näitä ei pysty palauttamaan. Voit kuitenkin halutessasi saada toisen verkkokurssin tilalle.)

Klikkaa itsesi mukaan ja aloita matka kohti parempaa istuntaa saman tien! Tervetuloa kurssille 🙂

https://www.campwire.com/buy_flexible/91075521-3c1f-4993-a43c-efdc35c04463


User Avatar

Johanna Janatuinen

Fysioterapeutti, eläinfysioterapeutti ja ratsastuksenopettaja. Lisäkoulutuksia muun muassa Physiopilates 1 ja spiraalistabilaatio -ohjaaja. Myös lukuisia muita lyhyempiä koulutuksia.

0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *